Ποδόσφαιρο

Μεγάλο «διπλό» της Σίβασπορ στην Κωνσταντινούπολη

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 22:48

Η ομάδα των Γούτα και Χαρίση νίκησε 2-0 την Μπασακσεχίρ. «Λευκή» ισοπαλία για Τραμπζονσπόρ και Κασίμπασα.

Μεγάλο «διπλό» της Σίβασπορ στην Κωνσταντινούπολη

Την πρώτη της νίκη στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα πέτυχε η Σίβασπορ. Η ομάδα των Γούτα και Χαρίση πέτυχε την πρώτη της νίκη. Αλλά ήταν μια νίκη που είχε τεράστια σημασία. Διότι την πέτυχε στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Μπασακσεχίρ.

Με τον Γούτα βασικό και τον Χαρίση να μπαίνει ως αλλαγή στο 78', η Σίβασπορ νίκησε 2-0. Με τον Ντία Σαμπά να σκοράρει δύο φορές. Η πρώτη ήταν με πέναλτι, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+2) και η δεύτερη στο 85'. Με τον τρόπο αυτό, η Σίβασπορ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από 9 αγωνιστικές και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Στο άλλο δευτεριάτικο ματς, η Τραμπζονσπόρ «πέταξε» άλλους δύο βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης ήταν βασικοί για την πρωταθλήτρια Τουρκίας. Με τον δεύτερο να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Τζανίνι να μπαίνει στη θέση του. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά τους έλειψε το γκολ για να φτάσει στην κατάκτηση του τριπόντου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr