Ποδόσφαιρο

Premier League: Κανείς δεν Χ-άρηκε στο City Ground» [vid]

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 23:58

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άστον Βίλα, στο φινάλε της 10ης αγωνιστικής.

Premier League: Κανείς δεν Χ-άρηκε στο City Ground» [vid]

Το φινάλε της 10ης αγωνιστικής έγινε με το ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άστον Βίλα. Ισοπαλία 1-1 με τις δύο ομάδες να είναι, στην τελική Χ-αμένες, από το αποτέλεσμα. Η μεν Νότιγχαμ καθώς προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει για ώρα το προβάδισμα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να έχει άλλη τροπή του ματς.

Η δε Άστον Βίλα που έδειξε να έχει το έλεγχο μετά το 1-1, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και να φτάσει σε μια σημαντική, εκτός έδρας, νίκη. Έτσι η Φόρεστ προσπέρασε την Λέστερ και είναι στην 19η θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά στην Άστον Βίλα, πήρε άλλον έναν πόντο και βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Νότιγχαμ Φόρεστ, κατάφερε να προηγηθεί στο 15'. Η σέντρα του Γκιμπς-Γουάιτ βρήκε τον Ντένις, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Μαρτίνες (1-0). Ωστόσο, δεν κράτησε πολύ αυτό το προβάδισμα. Μιας και στο 22' ο Άσλεϊ Γιάνγκ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 25' ακυρώθηκε, ορθά, ως οφσάιντ το γκολ του Γουάτκινς.

Στο 60' ο ίδιος απείλησε για άλλη μια φορά. Όμως, ο Χέντερσον έπεσε στη δεξιά του γωνιά και έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση, διατηρώντας το 1-1. Η απάντηση της Νότιγχαμ ήρθε στο 70' με το σουτ του Κουγιατέ, αλλά ο Μαρτίνες έκανε μεγάλη απόκρουση. Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr