Ποδόσφαιρο

La Liga: Ισοπαλία σε όλα για Έλτσε και Μαγιόρκα [vid]

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 00:30

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και έμειναν στο 1-1 με τους νησιώτες.

La Liga: Ισοπαλία σε όλα για Έλτσε και Μαγιόρκα [vid]

Ούτε την 8η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να φτάσει η Έλτσε στην πρώτη της νίκη. Διότι στο ματς με την Μαγιόρκα, πήρε μεν το προβάδισμα αλλά δεν το διατήρησε ως το φινάλε. Έτσι παραμένει η μοναδική χωρίς τρίποντο στη La Liga.

Το πρώτο τέταρτου του ματς της Έλτσε με τη Μαγιόρκα τα είχε όλα. Στο 12' η Μαγιόρκα κέρδισε πέναλτι. Αλλά ο Μουρίκι δεν κατάφερε να σκοράρει. Όμως, το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά. Ήρθε για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Γκουμπάου δημιουργός, ο Εζεκίελ Πόνσε «εκτελεστής» και 1-0. Όλα, όμως, άλλαξαν μέσα σε ένα τετράλεπτο.

Στο 57' ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο έβγαλε τον Πόνσε και πέρασε στο ματς τον Μπογιέ. Επιπλέον, ο τελευταίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 61'. Το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, των γηπεδούχων, η Μαγιόρκα το εκμεταλλεύτηκε. Στο 71' κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Όμως αυτή τη φορά ο Μουρίκι ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 1-1. Αν και ο ίδιος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 85', αυτό δεν το «πλήρωσε» η ομάδα του. Με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr