Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο διαιτητής του Καραμπάγκ-Ολυμπιακός

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 13:37

Η UEFA έκανε γνωστή την... σφυρίχτρα το ματς που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη στο Αζερμπαϊτζάν

Αυτός είναι ο διαιτητής του Καραμπάγκ-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε τροχιά προετοιμασίας για το ματς της Πέμπτης με την Καραμπάγκ. Πρόκειται για αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Την περασμένη Πέμπτη η Καραμπάγκ επικράτησε με 3-0 μέσα στο Καραϊσκάκη. Σε μια ακόμα εφιαλτική βραδιά για τους Πειραιώτες που έδειξαν εκ νέου τις αδυναμίες τους.

Τώρα έχουν το δεύτερο ματς με την Καραμπάγκ, αυτή την φορά στο Αζερμπαϊτζάν. Και η ΟΥΕΦΑ έκανε γνωστό τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Πρόκεται για τον Άγγλο Κρεγκ Πάουσον. Βοηθοί του θα είναι οι Λι Μπετς και Ίαν Χάσιν ενώ VAR θα είναι ο επίσης συμπατριώτης του, Ντάρεν Ίνγκλαντ.
Βοηθός VAR θα είναι ο Πίτερ Μπανκς και τέταρτος διαιτητής επιλέχθηκε ο Τζον Μπρουκς.

O Κρεγκ Πάουσον έχει σφυρίξει τρία εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, στα οποία οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν και στα τρία κόντρα σε Μίντιλαντ (1-0), Ομόνοια (2-1) και Άγιαξ (3-2), μία νίκη του Παναθηναϊκού (2-1 εκτός έδρας την Καμπάλα) και από μία ισοπαλία σε Ολυμπιακό (2-2 με Ντιναμό Κιέβου) και ΑΕΚ (0-0 με Αούστρια Βιέννης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.