Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για Καραμπάγκ - Τα πρόσωπα έκπληξη!

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 17:21

Ο Μίτσελ έκανε γνωστούς τους παίκτες που υπολογίζει για την δύσκολη αναμέτρηση στο Αζερμπαϊτζάν

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για Καραμπάγκ - Τα πρόσωπα έκπληξη!

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Τετάρτη για το Αζερμπαϊτζάν, όπου θα δώσει το δεύτερο ματς με την Καραμπάγκ για τους ομίλους του Europa League.

Μια δύσκολη αναμέτρηση κι ενώ την περασμένη Πέμπτη ηττήθηκε με 3-0 από την Καραμπάγκ. Τώρα θέλει να δείξει μια καλύτερη εικόνα, έχοντας πάρει ώθηση από τη νίκη στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ, με ανατροπή (2-1) για το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή για το συγκεκριμένο ματς. Και σε αυτή βρίσκεται ο Παπ Αμπού Σισέ. Που υπολογίζεται κανονικά, αφήνοντας πίσω τα όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Που ήταν απογοητευτικός με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από τον κόσμο, να γίνει αλλαγή και να κάνει χειρονομίες που δεν άρεσαν.

Έμεινε εκτός μόνο από το ματς με τον ΟΦΗ σαν σιωπηρή τιμωρία. Καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για Καραμπάγκ.

Παράλληλα στους εκλεκτούς είναι και ο Καλογερόπουλος. Ο νεαρός στόπερ που είχε ανέβει στην πρώτη ομάδα και επί εποχής Πέδρο Μαρτίνς. Μέσα είναι και ο Ντόι, που μπήξε ξαφνικά ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ, σαν στόπερ.

Επίσης οι Βρσάλικο, Μπα ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και υπολογίζονται.

Δείτε παρακάτω την αποστολή:

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.