Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αγωνία και για Ντι Μαρία σε Αργεντινή!

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 14:50

Μετά τον Πάουλο Ντιμπάλα, τέθηκε νοκ άουτ και ο 34χρονος εξτρέμ της Γιουβέντους που κινδυνεύει να χάσει το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο.

 

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αγωνία και για Ντι Μαρία σε Αργεντινή!

Συναγερμός χτύπησε εκ νέου στο ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Αργεντινής. Ο Ανχελ Ντι Μαρία τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Champions League. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της εθνικής Αργεντικής στο TyC Sports, Γκαστόν Εντούλ, ο Ντι Μαρία θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες και ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για την «αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ.

Την Κυριακή, ο φορμαρισμένος Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Λέτσε και αναμένεται να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως μάλιστα ανέφερε ο τεχνικός των «τζιαλορόσι», Ζοσέ Μουρίνιο, Η έκταση του τραυματισμού του δεν έχει πάντως ξεκαθαριστεί καθώς τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr