Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκη κόντρα στην Καραμπάχ

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 20:05

Ο Μίτσελ έκανε γνωστό, στη συνέντευξη Τύπου, πώς θα δώσει φανέλα βασικού στον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ.

Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκη κόντρα στην Καραμπάχ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (19:45) στο Μπακού την Καραμπάχ. Ένα ματς όπου δεν αναμένεται ο Μίτσελ να αλλάξει διάταξη. Όλα δείχνουν ότι το 3-5-2 είναι το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Ισπανός προπονητής. Όπως έγινε στο μεγαλύτερο διάστημα της πρώτης αναμέτρησης, ανάμεσα στις δύο ομάδες, την περασμένη εβδομάδα. Αλλά είναι δεδομένο πώς θα υπάρξει μια πολύ σημαντική διαφοροποίηση. Διότι ο 59χρονος προπονητής αλλάζει τερματοφύλακα.

Στην αναμέτρηση με την Καραμπάχ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Τζολάκης. Αύριο στο «Tofiq Bahramov» ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας. Κάτι που έκανε γνωστό ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της Τετάρτης. Λέγοντας πώς ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί κόντρα στους Αζέρους.

Θυμίζουμε πώς ο Πασχαλάκης πήγε στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμού του Βατσλίκ στον ώμο. Ο διεθνής Τσέχος τραυματίστηκε στο ματς της Τσεχίας με την Ελβετία, για το Nations League και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται στις αρχές του 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.