Ποδόσφαιρο

Τρελό σενάριο για ανταλλαγή Εμπαπέ και Σαλάχ! [vid]

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 20:23

Η «τράμπα» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν, με πρωταγωνιστές τον Γάλλο και τον Αιγύπτιο επιθετικό, αρχίζει να «παίζει»!

Τρελό σενάριο για ανταλλαγή Εμπαπέ και Σαλάχ! [vid]

Το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ είναι στο προσκήνιο. Με όσα κυκλοφόρησαν χθες περί πρόθεσης του Γάλλου επιθετικού να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, αυτό που βγαίνει από την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πώς δεν πρόκειται να δεχθούν την παραχώρηση του παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εξάλλου όπως έχει γίνει γνωστό, όταν οι «μερένχες» έκαναν νέα προσέγγιση στην πλευρά του παίκτη και στις πρωταθλητές Γαλλίας, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, άκουσαν πώς οι Παριζιάνοι ήθελαν 400 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Με αποτέλεσμα η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ να κάνει οριστικά πίσω.

Μιας και αυτά δεν έχουν διαψευστεί από κανένα, ένα «τρελό» σενάριο έχει αρχίσει να κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, η Παρί δεν σκοπεύει να τίποτα να δεχθεί να παραχωρήσει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ. Ανεξαρτήτως οικονομικών δεδομένων. Έτσι αυτό που προέκυψε είναι το… σενάριο της ανταλλαγής του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος φορ θα ήθελε να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του. Επιπλέον, η Λίβερπουλ είχε δείξει ενδιαφέρον στο πρόσφατο παρελθόν για τον Γάλλο επιθετικό της Παρί. Με το σενάριο που περιγράψαμε παραπάνω να «παίζει». Αν επαληθευτεί αυτό, τότε οι «Reds» θα δώσει στους Παριζιάνους τον Σαλάχ και ένα ποσό, για να αποκτήσουν τον Εμπαπέ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr