Ποδόσφαιρο

Προλαβαίνει ο Ντιμπάλα το Παγκόσμιο Κύπελλο

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 21:03

Οι πρώτες εξετάσεις του Αργεντινού μεσοεπιθετικού έδειξαν απουσία 5 εβδομάδων. Αισιοδοξία για το Κατάρ.

Προλαβαίνει ο Ντιμπάλα το Παγκόσμιο Κύπελλο

Την περασμένη Κυριακή το βράδυ, μετά τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα, υπήρχε η πρώτη εκτίμηση πώς ίσως έχανε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Διότι η αίσθηση ήταν πώς ο μυϊκός τραυματισμός του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στον αριστερό μηριαίο θα μπορούσε να τον οδήγησε εκτός της τελικής φάσης στο Κατάρ.

Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, η αισιοδοξία είναι μεγαλύτερη. Μιας και οι εξετάσεις που έκανε ο Αργεντινός έδειξαν πώς θα λείψει περίπου 5 εβδομάδες. Άρα, βάσει χρόνου είναι αρκετά πιθανό να είναι καλά και να προλάβει το πρώτο χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ντιμπάλα τραυματίστηκε την ώρα που εκτέλεσε το πέναλτι, στο ματς της Ρόμα με την Λέτσε. Ναι μεν σκόραρε το νικητήριο γκολ για τους «τζιαλορόσι», αλλά ανάγκασε τον Μουρίνιο να τον αντικαταστήσει. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πώς θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσεις για πέντε εβδομάδες. Όμως, την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να φανεί η πορεία του τραυματισμού του.

Οι συμπατριώτες του αναφέρουν πώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα κάνει αγώνα… δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως, θα προλάβει τελικά τη διοργάνωση στα γήπεδα του Κατάρ. Μιας και το πρώτο ματς των Αργεντινών στη διοργάνωση είναι στις 22 Νοεμβρίου, με αντίπαλο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στις τάξεις της «αλμπισελέστε» υπάρχει η εκτίμηση ότι όλα θα πάνε καλά με τον Ντιμπάλα που αποτελεί πολύτιμη μονάδα για την εθνική Αργεντινής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr