Ποδόσφαιρο

Champions League: Μεγάλη Ίντερ στη Βαρκελώνη - «Ξέσπασε» η Λίβερπουλ [vids]

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 00:00

«Τρελό» ματς στο «Camp Nou», ισοπαλία 3-3 και προβάδισμα των «νερατζούρι» για τους «16». Οι «Reds» έβαλαν 7 γκολ στη Γλασκώβη. Απόλυτη η Μπάγερν, πρωτιά για Τότεναμ.

Champions League: Μεγάλη Ίντερ στη Βαρκελώνη - «Ξέσπασε» η Λίβερπουλ [vids]

Όλα τα είχε το βραδινό «μενού» της 4ης αγωνιστικής, των ματς της Τετάρτης το UEFA Champions League. Πολλά γκολ, πολλές αποβολές, ξεκαθαρίσματα και ανοικτές… υποθέσεις. Μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς, ωστόσο, ήταν η Ίντερ. Η ομάδα του Ιντσάγκι έμεινε για δεύτερο ματς αήττητη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στο... καναβάτσο η Μπαρτσελόνα

Μετά από μια ματσάρα στη Βαρκελώνη που έληξε ισόπαλη 3-3. Αν, δε, οι «νερατζούρι» ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στο φινάλε, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη και είναι από απόψε στους «16» της διοργάνωσης. Όμως, πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για να ακολουθήσουν την Μπάγερν Μονάχου.

Άλλο Μπάγερν, άλλο Μπάγερ

Οι Βαυαροί έκαναν επίσης το «4 στα 4» στον όμιλο και είναι μια… ανάσα από την πρώτη θέση του ομίλου, μετά το άνετο πέρασα από το Πλζεν σε 45 λεπτά. Την ίδια στιγμή, η άλλη γερμανική ομάδα που αγωνίστηκε σήμερα, η Λεβερκούζεν, έπαθε… πανωλεθρία. Ήττα 3-0 στην έδρα της από την Πόρτο. Κομβικό στοιχεία το χαμένο πέναλτι του Ντεμιράι στο 16', το οποίο απέκρουσε ο Ντιόγκο Κόστα. Όπως είχε κάνει στο ματς του «Dragao» όταν είχε πει… όχι στον Σικ. Αντιθέτως, ο Ταρεμί ήταν απόλυτα εύστοχος από την «άσπρη βούλα».

«Επτάσφαιρη» Λίβερπουλ

Στη Γλασκώβη οι «Reds» σκόρπισαν στους επτά… ανέμους τους Ρέιντζερς που έκαναν το… λάθος να προηγηθούν. Βασικός ο Τσιμίκας, εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ. Στη Λισαβόνα, η Μαρσέιγ αξιοποίησε ιδανικά την αποβολή του Εσγκάιο στο 19', η οποία έφερε και το πέναλτι των Γάλλων. Ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε στο 35', ενώ στο 60' αποβλήθηκε και ο Πέδρο Γκονσάλβες.

Killer-Σον

Επιπλέον, στο Λονδίνο τα «σπιρούνια» χρειάστηκαν 17 λεπτά για να βάλουν τρία γκολ. Έτσι το 0-1 για την Άιντραχτ έγινε 3-1 στο ημίχρονο. Παρά την αποβολή του Τούτα στο 60', η Φρανφκούρτη μείωσε σε 3-2 και άγγιξε το 3-3 στο τέλος. Στο 90'+2 αστόχησε σε πέναλτι ο Κέιν! Αναλυτικά τα ματς, οι σκόρερ και οι καλύτερες στιγμές.

Μπαρτσελόνα - Ίντερ 3-3

(40' Ντεμπελέ, 82', 90'+2 Λεβαντόφσκι - 50' Μπαρέλα, 63' Μαρτίνες, 89' Γκόσενς)

Πλζεν - Μπάγερν Μονάχου 2-4

(62' Βλκάνοβα, 75' Κλίμεντ - 10' Μανέ, 14' Μίλερ, 25', 35' Γκορέτσκα)

Λεβερκούζεν - Πόρτο 0-3

(6' Γκαλένο, 53' πέν., 64' πέν. Ταρεμί)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μαρσέιγ 0-2

(20' πέν. Γκεντουζί, 30' Σάντσες)

Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2

(19' Σον, 28' πέν, Κέιν, 36' Σον - 14' Καμάντα, 87' Αλιντού)

Ρέιντζερς - Λίβερπουλ 1-7

(17' Άρφιλντ - 24', 55' Φιρμίνο, 66' Νούνιες, 76', 80', 81' Σαλάχ, 87' Έλιοτ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr