Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Αγωνία για Τζέιμς σε Αγγλία

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 15:45

Στον «αέρα» είναι η συμμετοχή του Ρις Τζέιμς στο επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο.

Μουντιάλ 2022: Αγωνία για Τζέιμς σε Αγγλία

Άτυχος ήταν ο αμυντικός της Τσέλσι που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μίλαν στο Champions League και εκφράζονται φόβοι πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Ο Τζέιμς που έχει ξεκινήσει βασικός με την Εθνική Αγγλίας στα δύο τελευταία ματς υπέστη ζημιά στους συνδέσμους, εξετάζεται πλέον αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τέθηκε εκτός δράση για έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Ο 22χρονος φαίνεται να έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει τον εναρκτήριο αγώνα της Αγγλίας με το Ιράν στις 21 Νοεμβρίου, αν και ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να ρισκάρει και να τον επιλέξει στη διευρυμένη 26μελή αποστολη.

Τα προβλήματα διογκώθηκαν για τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, καθώς νοκ άουτ και αμφίβολος στην έναρξη του τουρνουά είναι και ο Κάιλ Γουόλκερ, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Τρεντ Αλεξάντερ Αρνολντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr