Ποδόσφαιρο

Μπελάδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΕΕΑ ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 16:25

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για το πρόβλημα που προέκυψε

Μπελάδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΕΕΑ ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τρέχει για να λύσει ένα πρόβλημα που προέκυψε και ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super Leaue.

Πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής του ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι τον βάζει σε μπελάδες για την συμμετοχή του στη Super League.

Η ΕΕΑ αναφέρει πως υπάρχει ψευδείς βεβαίωση και υπεύθυνης δήλωσης σχετικά με μη τήρηση διακανονισμού οφειλής στον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου, που αγωνίστηκε στην ομάδα τη διετία 2011-13.

Η ομάδα της Ηπείρου υποστηρίζει ότι είχε ενημερωθεί πως ο Γεωργίου είχε παραιτηθεί από τις οφειλές.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α΄ περ.αε΄, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021. ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΣΕ.
ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.
ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPER LEAGUE 1.
ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr