Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Νίκη και 3η θέση για τη Χοφενχάιμ [vid]

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 23:47

Η ομάδα του Αντρέ Μπρέιτενρεϊτερ νίκησε 3-0 στην έδρα της Σάλκε και προσπέρασε, προσωρινά, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.

Bundesliga: Νίκη και 3η θέση για τη Χοφενχάιμ [vid]

Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» που την ανέβασε, τουλάχιστον για απόψε, στην τρίτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος πέτυχε η Χοφενχάιμ. Με το επιβλητικό 3-0 από την έδρα της Σάλκε. Έτσι έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι ένα πιο πάνω από Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.

Στην αναμέτρηση της «VELTINS Arena» η ομάδα του Μπρέιτενρεϊτερ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Το πέναλτι του Σκοβ στο 11' ήταν η αρχή για το μεγάλο «διπλό». Με το… καλημέρα στο ματς το σκορ 0-1, για να ακολουθήσει ένα ακόμα τέρμα στο πρώτο 45λεπτο. Ωστόσο, αυτό ήρθε στο φινάλε του. Διότι στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 45'+2 ήταν η σειρά του Νταμπούρ να βρει δίχτυα για το 0-2.

Τα αμυντικά λάθη από την πλευρά της Σάλκε ήταν συνεχόμενα. Έτσι. Στο 59' η Χοφενχάιμ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Με τον Ρόμπερτ Σκοβ να αποδεικνύεται απόλυτα ψύχραιμος. Εύστοχος για δεύτερη φορά από την «άσπρη βούλα» απέναντι στον Σβόλοβ και 0-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά δεν το κατάφεραν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν άλλη μία ήττα. Διότι ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, η οποία κράτησε την ομάδα του Κράμερ στην επικίνδυνη ζώνη και πιο συγκεκριμένα στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr