Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Βρίσκει ρυθμό η Λιλ [vid]

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 00:09

Επικράτησε 3-0 στο Στρασβούργο και ανέβηκε στην 6η θέση, αγγίζοντας τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ligue 1: Βρίσκει ρυθμό η Λιλ [vid]

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόναθαν Ντέιβιντ, η Λιλ έφυγε με τους 3 πόντους από την έδρα της Στρασμπούργκ και ανέβηκε κι άλλο στη βαθμολογία του Championnat. Καθώς νίκησε 3-0 στο Στρασβούργο.

Ο άνθρωπος «κλειδί» για την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα ήταν ο Ντέιβιντ. Ο Καναδός επιθετικός σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των «λιλουά» και τους οδήγησε, εκ του ασφαλούς, σε αυτή τη σπουδαία νίκη. Στο 41' άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (0-1). Με το αποτέλεσμα αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Εν συνεχεία, στο 76' αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Γουεά για το 0-2. Ο Τιμοτί Γουεά, ωστόσο, ήταν αυτό που δημιούργησε και το τρίτο γκολ της Λιλ. Στο 80' βρήκε τον Ρεμί Καμπελά που σκόραρε για το 0-3. Η Λιλ για δεύτερο διαδοχικό ματς κράτησε το μηδέν στην άμυνα και βελτίωσε τη θέση της. Μιας και είναι πλέον στην 6η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, «αγγίζοντας» εκείνες που οδηγούν στην Ευρώπη!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr