Ποδόσφαιρο

La Liga: «Λευκή» βραδιά στο «Vallecas» [vid]

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 00:57

Ισόπαλο 0-0 το ματς της Βαγιεκάνο με την Χετάφε. Χαμένο πέναλτι για τον Ράγιο, στο 53', με τον Τρέχο.

La Liga: «Λευκή» βραδιά στο «Vallecas» [vid]

Με ματς χωρίς γκολ άνοιξε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Ισπανία, στην οποία δεσπόζει το clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, στο «Santiago Bernabeu». Στο στάδιο «Vallecas», στα προάστια της ισπανικής πρωτεύουσας, Βαγιεκάνο και Χετάφε έμειναν στο 0-0. Στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται στην περιφέρεια της πόλης.

Ωστόσο αν υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της «αδικημένο» από το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η γηπεδούχος Ράγιο. Καθώς είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το ματς. Στο 52' ο Ανχιλέρι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή του Σόρια. Με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Όσκαρ Τρέχο. Όμως, σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Νταβίντ Σόρια. Ο γκολκίπερ της Χετάφε έπεσε σωστά και το απέκρουσε.

Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, απείλησαν τις εστίες των Ντιμιτριέφσκι και Σόρια, αλλά γκολ δεν κατάφεραν να πετύχουν. Βέβαια, ο Φαλκάο το πέτυχε το 71' για τη γηπεδούχο Βαγιεκάνο, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο 0-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr