Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Βαυαρικό πάρτι με 5άρα, πάντα πρώτη η Ουνιόν [vids]

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 22:51

Η ομάδα του Βερολίνου συνεχίζει να οδηγεί την… κούρσα, ενώ η Μπάγερν «ξέσπασε» συντρίβοντας την Φράιμπουργκ.

Bundesliga: Βαυαρικό πάρτι με 5άρα, πάντα πρώτη η Ουνιόν [vids]

Μεγάλη νίκη πέτυχε στο ματς της ημέρας για την Bundesliga η Ουνιόν. Η ομάδα του Βερολίνου επικράτησε 2-0 της Ντόρτμουντ και αύξησε τη διαφορά από τις ομάδες που την ακολουθούν στους 4 βαθμούς (σ.σ.: 23 με 19). Με δύο γκολ στα πρώτα 21 λεπτά και σωστή αμυντική λειτουργία, δεν επέτρεψε στην Μπορούσια να ξαναμπεί στο ματς.

Στο Μόναχο, η Μπάγερν πέταγε «φωτιές». Μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς με την Φράιμπουργκ. Τελικό σκορ 5-0 για τους Βαυαρούς που είναι στη δεύτερη θέση. Αλλά ακόμα δεν έχουν σταθερότητα, μόνο σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, στα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος.

Επιπλέον, η Κολωνία με ανατροπή νίκησε την Άουγκσμπουργκ και είναι στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο με τους 16 βαθμούς που έχει. Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, μέσα σε 16 λεπτά στο δεύτερο μέρος, το γύρισε το ματς. Αν και οι Βαυαροί ισοφάρισαν σε 2-2, είπε την τελευταία… λέξη και πήρε το τρίποντο.

Κολωνία - Άουγκσμπουργκ 3-2

(47' Τίγκες, 61' Χουσεΐνμπασιτς, 81' Τίγκες - 14'Νίντερλεχνερ, 68' Καλιγκιούρι)

Ουνιόν Βερολίνου - Ντόρτμουντ 2-0

(8', 21' Χάμπερερ)

Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ 5-0

(13' Γκνάμπρι, 33' Τσούπο-Μοτίνγκ, 52' Σανέ, 55' Μανέ, 80' Σάμπιτσερ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr