Ποδόσφαιρο

Serie A: Κορυφή για Νάπολι, στην τριάδα η Μίλαν [vids]

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 23:57

Οι «παρτενοπέι» προελαύνουν στο Campionato, ενώ οι «ροσονέρι» με το «διπλό» στη Βερόνα είναι στην 3η θέση.

Serie A: Κορυφή για Νάπολι, στην τριάδα η Μίλαν [vids]

Η εκπληκτική Νάπολι δείχνει πώς μπορεί να αντέξει τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη. Μετά τα 10 γκολ σε δύο ματς με τον Άγιαξ, η ομάδα του Σπαλέτι δυσκολεύτηκε μεν, πέτυχε το στόχο της δε. Νίκησε 3-2 την Μπολόνια και παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, στο +2 από την δεύτερη Αταλάντα.

Στο «Olimpico» Λάτσιο και Ουντινέζε αλληλοεξουδετερώθηκαν. Οι δύο ομάδες δεν είχε το γκολ και το ματς έληξε ισόπαλο 0-0. Έτσι, η Μίλαν που πέρασε νικηφόρα από τη Βερόνα, ανέβηκε στην 3η θέση της Serie A.

Σε ανοδική πορεία είναι και η Ίντερ. Οι «νερατζούρι», που έδειξαν πώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση με το μεσοβδόμαδο ματς στη Βαρκελώνη, το επιβεβαίωσαν και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Άνετο τρίποντο και νέα άνοδος στη βαθμολογία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και οι καλύτερες φάσεις των κυριακάτικων αναμετρήσεων.

Ίντερ - Σαλερνιτάνα 2-0

(14' Μαρτίνες, 58' Μπαρέλα)

Λάτσιο - Ουντινέζε 0-0

Σπέτσια - Kρεμονέζε 2-2

(19' Ενζολά, 22' Χολμ - 2' Ντεσέρς, 52' Πίκελ)

Νάπολι - Μπολόνια 3-2

(45' Ζουάν Ζέσους, 49' Λοσάνο, 69' Όσιμεν - 41' Ζίρκζε, 51' Μπάροου)

Βερόνα - Μίλαν 1-2

(19' Γκούντερ - 9' αυτ. Βελόσο, 81' Τονάλι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr