Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: «Διπλά» για ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ [vids]

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 00:47

Τρίποντα κόντρα στην Καρμιώτισσα και τον Ακρίτα Χλώρακα με σκορ 2-1, αντίστοιχα. Ντεμπούτο στο κυπριακό πρωτάθλημα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΚΥΠΡΟΣ: «Διπλά» για ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ [vids]

Σε ανοδική πορεία είναι η ΑΕ Λεμεσού που πέτυχε δεύτερη σερί νίκη και αρχίζει να ανεβαίνει στη βαθμολογία. Η ομάδα της Λεμεσού έφτασε τους 8 πόντους μετά το 2-1 κόντρα στην Καρμιώτισσα. Διότι οι «γαλαζοκίτρινοι» συμπλήρωσαν τρία ματς αήττητοι. Στην αναμέτρηση του γηπέδου «Αμμόχωστος-Επιστροφή» η ΑΕ Λεμεσού, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (18' Ντζάλμα, 41' Παπαφώτης). Η Καρμιώτισσα μείωσε σε 1-2 (69' Ντούμπια) και είχε ευκαιρίες για το 2-2, αλλά δεν το πέτυχε.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Αλεξάντερ Κάτσκεβιτς): Κνόμπλοχ, Μεντιμόρετς, Μαλόν, Χούμποτσαν, Τάντι, Οικονομίδης, Ντούμπια, Ελ Αλουχί, Μπεν Σαλάμ, Χατζηβασίλης (46' Ντούρις), Σελάγια.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Σάντος, Μπάστο, Μπίλοβαρ, Ντζάλμα (35' Νεοφύτου), Μεντόγεβιτς (60' Φραντζής), Κοντινέλα (60' Μπεραχίνο), Παπαφώτης (80' Παντελή), Κάσα, Μακρής, Τσέποβιτς.

Η εποχή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ έχει ξεκινήσει καλά. Στο πρώτο του ματς στο πρωτάθλημα και δεύτερο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ (σ.σ.: είχε προηγηθεί το ματς του κυπέλλου Κύπρου με τον Αχυρώνα Ονήσιλο) είχε υπομονή. Καταλυτική ήταν η εμφάνιση στου Σαρφό με τις δύο ασίστ. Μετά τη νίκη 2-1 κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακα, στο «Στέλιος Κυριακίδης», ανέβηκε στην 3η θέση όπου είναι μαζί με τον Άρη Λεμεσού στους 12 βαθμους. Στο 8' ο Εφραίμ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι! Το κόρνερ του Σαρφό στο 27' ο Κρέσπο από κοντά βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 70' ο Νταουσβίλι ανέτρεψε τον Γαβριήλ. Ο Άμπραχαμ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1. Ο ΑΠΟΕΛ είχε υπομονή, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και τελικά με τη δεύτερη ασίστ του Σαρφό, ο Εφραίμ πέτυχε το 1-2. Εντούτοις, το ματς θα μπορούσε να λήξει 1-3. Αλλά στο πέναλτι που κέρδισε ο Σαρφό από τον Ραμίρες, στο 90'+5 ο Κβιλιτάια δεν κατάφερε να νικήσει τον Περντρέου από την «άσπρη βούλα».

ΑΚΡΙΤΑΣ (Νταβίδ Μπαντία): Περντρέου, Σέχιτς, Μπεράρντι (33' Κόρατς), Σαραβάνια, Καραγιάννης, Άμπραχαμ, Εράσο, Δημοσθένους (66' Ραμίρες), Γαβριήλ (85' Φόριελ), Πικής, Αραούχο.

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Χριστοδούλου, Σούσιτς, Καρώ (46' Ντβάλι), Κρέσπο, Φεράρι, Εφραίμ (85' Μαρκίνιος), Νταουσβίλι (72' Μάγκλιτσα), Σαρφό, Μπλουμ (46' Δώνης), Ντάλσιο (53' Σατσιάς), Κβιλιτάια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr