Ποδόσφαιρο

Σε τροχιά πρωταθλήματος η Φενέρμπαχτσε [vids]

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 00:54

Στη δεύτερη θέση η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς μετά το 3-0 στην έδρα της Ανκαραγκουτσού και με ματς λιγότερο.

Σε τροχιά πρωταθλήματος η Φενέρμπαχτσε [vids]

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς πέρασε με τρίποντο, με άνετη νίκη 3-0 από την Άγκυρα και την έδρα της Ανκαραγκουτσού! Σε ένα ματς όπου τα δύο γκολ στα πρώτα 25 λεπτά ήταν όλα τα… λεφτά. Μιας και ο Μπατσουαγί στο 3' και ο Καχβετσί στο 25' έδωσαν… αέρα δύο γκολ στη Φενέρμπαχτσε.

Επιπλέον, το ακυρωθέν γκολ του Σόου στο 27' για την Ανκαραγκουτσού καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την τροπή του ματς. Επιπλέον, ο Ρόσι στις καθυστερήσεις, στο 90'+1, διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Με το αποτέλεσμα αυτό η Φενέρμπαχτσε έφτασε τους 20 βαθμούς, στο -1 από την πρωτοπόρο Αδαναντεμίρσπορ και με ματς λιγότερο.

Από την άλλη πλευρά, η Σίβασπορ έχει βρει ρυθμό. Μετά το «διπλό» στην έδρα της Μπασακσεχίρ, επικράτησε 3-0 της Γκιρεσούνσπορ. Βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο 45λεπτο. Με τον Ντία Σαμπά να φτιάχνει το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Γιαταμπαρέ στο 35' και να σκοράρει στο 45'.

Έτσι, η Σίβασπορ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Αρσλάν στο 89' μετά τη νέα ασίστ του Σαμπά πέτυχε το τελικό 3-0. Βασικός ξανά ο Γούτας στο κέντρο της άμυνας. Όσον αφορά στον Χαρίση, μπήκε στο ματς στο 63' στη θέση του Γιάλτσιν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr