Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Αγγίζει το sold out!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 14:59

Κατάμεστα θα είναι τα γήπεδα στο Κατάρ για το επερχόμενο Μουντιάλ καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων πλησιάζουν στο «φράγμα» των τριών εκατομμυρίων!

Μουντιάλ 2022:  Αγγίζει το sold out!

Η FIFA ανακοίνωσε ήδη πως έχει διαθέσει 2,89 εκατομμύρια εισιτήρια για τους 64 αγώνες σε οκτώ γήπεδα. Η πρώτη αναμέτρηση του τελικού τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μέση Ανατολή και τον αραβικό κόσμο ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου στο στάδιο Al Bayt της Ντόχα.

«Πάντα λέγαμε ότι το Κατάρ θα φιλοξενήσει την καλύτερη έκδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου όλων των εποχών. Και αν κοιτάξετε τώρα σε όλη τη χώρα, στα πιο πρόσφατα στάδια, τα γήπεδα προπόνησης, το μετρό και τις περαιτέρω υποδομές, θα δείτε ότι όλα είναι έτοιμα και ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι», δήλωσε ο Τζιάνι Ινφαντίνο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. «Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Το Κατάρ είναι έτοιμο. Μαζί θα το κάνουμε το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο ποτέ, εντός και εκτός γηπέδου».

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι έχουν πουληθεί 2,89 εκατομμύρια εισιτήρια για τους 64 αγώνες στα οκτώ γήπεδα. Η ζήτηση για εισιτήρια ήταν υψηλότερη από τους φιλάθλους του Κατάρ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σαουδική Αραβία, το Μεξικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αργεντινή, τη Γαλλία, τη Βραζιλία και τη Γερμανία.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως έχουν πως έχουν απομείνει εισιτήρια μόλις για τρία από τα 64 παιχνίδια ολόκληρης της διοργάνωσης.

Η κριτική συνεχίζεται βέβαια και η ομάδα εργασίας UEFA για τα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ κάλεσε τη FIFA να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη σύσταση ταμείου αποζημίωσης για μετανάστες εργάτες στο Κατάρ πριν από το τέλος του μήνα. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή μισθών και για την αποζημίωση των οικογενειών των αποθανόντων μεταναστών εργαζομένων, μεταξύ άλλων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr