Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Τα αστέρια που δεν θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ, ανάμεσα τους οι Σαλάχ, Χάαλαντ (vid)

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 16:47

Το Μουντιάλ 2022 έχει και τις απώλειες αστεριών αναφορικά με τις παρουσίες στο Κατάρ που παίζουν ρόλο και στο στοίχημα

Μουντιάλ 2022: Τα αστέρια που δεν θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ, ανάμεσα τους οι Σαλάχ, Χάαλαντ (vid)

Το Μουντιάλ 2022 θα παίξει μπάλα και στο στοίχημα με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο για τις ομάδες και τους παίκτες που θα δώσουν το παρών.

Στο στοίχημα ωστόσο δεν θα υπάρχουν και μεγάλα ονόματα παικτών. Οι Σαλάχ, Χάαλαντ, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι μερικοί από αυτούς που δεν θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022.

Φυσικά εκτός είναι και η Εθνική Ιταλίας. Από τα πλέον βαριά ονόματα με 4 κατακτήσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μο Σαλάχ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Μεγάλη απώλεια και για το Μουντιάλ. Κάτι που ισχύει και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ που είναι εξαιρετικός με την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο η Εθνική Νορβηγίας δεν πήρε το εισιτήριο για το Κατάρ. Η Νορβηγία αποκλείστηκε στα προκριματικά.

Στα 40 του βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αλλά δεν το βάζει κάτω. Και είναι μια ατραξιόν. Ωστόσο η Εθνική Σουηδίας αποκλείστηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Από την Αφρική η Νιγηρία και η Ακτή Ελεφαντοστού δεν πήραν εισιτήρια. Κι έτσι παίκτες όπως οι Σεμπαστιέν Αλέ, Φρανκ Κεσιέ, Νικόλας Πεπέ, Βίκτορ Όσιμεν δεν θα βρεθούν στο Κατάρ.

Παράλληλα από τη Νότια Αμερική, η Κολομβία δεν προκρίθηκε στην τελική φάση. Μεγάλο το πλήγμα αφού είναι πολλά τα αστέρια, ανάμεσα τους και ο Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr