Ποδόσφαιρο

Μεγάλη πρόκριση για τον Ατρόμητο μέσα στην Τρίπολη [vids]

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 20:32

Με εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στην παράταση, η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 3-1 τους Αρκάδες και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλη πρόκριση για τον Ατρόμητο μέσα στην Τρίπολη [vids]

Ό,τι δεν πήρε στα 90 λεπτά, το βρήκε στο έξτρα ημίωρο της παράτασης. Ωστόσο, ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικός στην Τρίπολη. Νίκησε 3-1 τον Αστέρα με τα γκολ των Κλωναρίδη, Κιάρτανσον και Μουνίθ. Έτσι πέρασε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Καστάνιος, ενώ είχε δοκάρι στο 0-0 με τον Μπαράλες. Ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος με τεράστιες επεμβάσεις ήταν καταλύτης για να μην τελειώσει η υπόθεση πρόκριση στα 90 λεπτά.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ήταν για τον Αστέρα. Στο 21' ο Μουνάφο «εκτέλεσε» με πολλή δύναμη, αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε εντυπωσιακά!

Επιπλέον, στο 27' ο Μπαράλες σούταρε από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Η ομάδα του Κόουλμαν «απάντησε» με τη δική της, πρώτη μεγάλη στιγμή, στο 30' όταν ο Τζαβίδας δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, μετά το γύρισμα του Τζοβάρα.

Επίσης, στο 34' ο Παπαδόπουλος σταμάτησε τον Ροτάριο με το πόδι!

Ωστόσο, οι Αρκάδες έγιναν άνω-κάτω στο 37'. Όταν ο Μεταξάς αποφάσισε να βάλει τον Τιλίκα αντί του Ριέρα, με τον τελευταίο να έχει διάλογο με τον προπονητή του και να πηγαίνει εκνευρισμένος στον πάγκο. Στο 43' ο Καρμόνα δεν έβαλε καλά το κεφάλι του, στη σέντρα του Τιλίκα, σπαταλώντας την ευκαιρία για το 1-0!

Στο 52' ο Καστάνιο βρέθηκε σε θέση βολή με τον Γιαννιώτη, αλλά έκανε κάκιστο τελείωμα. Στο 64' ο Παπαδόπουλος είπε… όχι στον Κούεν, που τον απείλησε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Βέβαια, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση με buzzer beater! Καθώς στο 90'+4 έχει κάνει ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος του Αστέρα μια απίθανη επέμβαση, με το ένα χέρι, στο βολέ του Μουνίθ!

Τελικά, οι Περιστεριώτες το πέτυχαν το γκολ στο 94'. Με τον Κλωναρίδη να εκτελεί από πλάγια θέση, με εναέριο σουτ (0-1).

Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι Αρκάδες στο 97' με τον Κρεσπί να μην βρίσκει καλά την μπάλα από πλεονεκτική θέση!

Τελικά, στο 105' η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε. Σέντρα του Κρεσπί, κεφαλιά του Καστάνιος, δοκάρι και μέσα για το 1-1.

Όμως ο Ατρόμητος έδειχνε αποφασισμένος. Στο 112' ο Κιάρτασον με ατομική ενέργει και ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-2

Επιπλέον, στο 119', ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Κλωναρίδη και καταλογίστηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μουνίθ για το 1-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρ. Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (91' Στάνκο), Άλβαρεζ (113' Κωστέας), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Ντομίνγκεθ (46' Προύντζος), Ριέρα (37' Τιλίκα), Σίτο (65' Μπαρτόλο), Μπενίτο (65' Κρεσπί), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρ. Κόουλμαν): Γιαννιώτης. Αθανασίου (84' Ντε Μποκ), Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Φριντζόνσον (61' Γκονζάλεθ), Έρλινγκμαρκ, Κούεν (67' Μουνίθ), Ροτάριου (67' Κλωναρίδης), Τζοβάρας (84' Οικονομίδης), Τζαβίδας (100' Κιάρτανσον).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr