Ποδόσφαιρο

Premier League: Έστειλαν μήνυμα οι «κόκκινοι διάβολοι» [vids]

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 00:14

Μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-0 την Τότεναμ. Ασίστ Τσιμίκα στη νίκη της Λίβερπουλ.

Premier League: Έστειλαν μήνυμα οι «κόκκινοι διάβολοι» [vids]

Αυτή τη φορά το «Old Trafford» ήταν κομβικός παράγοντας για να πάρει η Γιουνάιτεντ τη νίκη στο ματς με την Τότεναμ. Η ομάδα του Μάντσεστερ πήρε το τρίποντο και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Τσέλσι, πλησίασε στον πόντο την τετράδα. Επιπλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν και ματς λιγότερα, δείχνοντας πώς σιγά-σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους. Εξάλλου, στην έδρα τους έχουν νικήσει φέτος Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ.

Οι «Reds» μετά το ντέρμπι με την Σίτι πήραν ένα ακόμα τρίποντο στο «Anfield». Με τον Κώστα Τσιμίκα να έχει σημαντικό ρόλο. Μιας και ήταν ο δημιουργός του μοναδικού τέρματος για την Λίβερπουλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Κλοπ, ωστόσο, τα… χρειάστηκε. Μιας και η Γουέστ Χαμ απώλεσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου μέρους, στο 45', όταν κέρδισε πέναλτι. Όμως, ο Άλισον απέκρουσε στην εκτέλεση του Μπόουεν.

Σημαντικές νίκες σημείωσαν ακόμα η Νιούκαστλ που είναι σε τροχιά Ευρώπης, όπως και η Σαουθάμπτον που πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» μετά το διπλό επί της Μπόρνμουθ. Αναλυτικά τα ματς και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 1-0

(22' Νούνιες)

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον 0-1

(9' Άνταμς)

Μπρέντφορντ - Τσέλσι 0-0

Νιουκάστλ - Έβερτον 1-0

(31' Αλμιρόν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-0

(47' Φρεντ, 69' Μπ. Φερνάντες)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr