Ποδόσφαιρο

La Liga: Η «βασίλισσα» προελαύνει [vids]

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 00:32

Ένατη νίκη σε 10 ματς πρωταθλήματος και προσωρινά στο +6 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Στην 3η θέση η Σοσιεδάδ.

La Liga: Η «βασίλισσα» προελαύνει [vids]

Η εξαιρετική πορεία της Ρεάλ στη φετινή La Liga συνεχίστηκε και την 10η αγωνιστική. Οι πρωταθλητές λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο 3-1 στο clasico με την Μπαρτσελόνα, νίκησαν 3-0 στην έδρα της Έλτσε. Σε ένα ματς που είχαν άλλα τρία γκολ που δεν μέτρησαν, όλα για οφσάιντ. Με τους Μπενζεμά (6' και 61') και Αλάμπα (26'). Με τη νίκη αυτή, όμως, απέκτησαν έστω και προσωρινά διαφορά 6 βαθμών από την δεύτερη Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται Πέμπτη βράδυ κόντρα στην Βιγιαρεάλ, στο «Camp Nou».

Πάντως, οι Καταλανοί πρέπει να κοιτάζουν και από πίσω. Διότι τους «έπιασε» η Ρεάλ Σοσιεδάδ στη δεύτερη θέση μετά τη νίκη κόντρα στη Μαγιόρκα. Αντίθετα, έδαφος στη «μάχη» της 4άδας έχασε η Μπέτις μετά το 0-0 στην έδρα της Κάντιθ. Οι «βερδιμπλάνκος» στο 90'+8 έχασαν τον Κανάλες που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Συνεπώς θα χάσει το κυριακάτικο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Benito Villamarin».

Τέλος, άνετη νίκη και βαθμολογική «ανάσα» για την Βαγιαδολίδ κόντρα στη Θέλτα. Σε μια αναμέτρηση που αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα χαμένο πέναλτι (σ.σ.: 78' ο Λεόν των γηπεδούχων και 89' ο Άσπας των φιλοξενούμενων). Αναλυτικά τα ματς και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Βαγιαδολίδ - Θέλτα 4-1

(32' Μέσα, 62' Φερνάντεθ, 74', 79' Λεόν - 43' Ροντρίγκες)

Κάντιθ - Μπέτις 0-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα 1-0

(4' Μερίνο)

Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

(11' Βαλβέρδε, 75' Μπενζεμά, 89' Ασένσιο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr