Ποδόσφαιρο

Coppa Italia: Τεράστια ανατροπή της Μόντσα και πρόκριση στους «16» [vids]

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 00:56

Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι γύρισε το ματς στην έδρα της Ουντινέζε και με νίκη 3-2 πέρασε στον επόμενο γύρο του ιταλικού Κυπέλλου.

Coppa Italia: Τεράστια ανατροπή της Μόντσα και πρόκριση στους «16» [vids]

Πολύ σπουδαία και μεγάλη πρόκριση για την Μόντσα. Η ομάδα του Μπερλουσκόνι, νεοφώτιστη στη Serie A, έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Σημειώνει νίκες και ανεβαίνει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ωστόσο έδειξε πώς έχει σκοπό να διεκδικήσει τη διάκριση και μέσα από το Κύπελλο Ιταλίας. Μιας και πέτυχε μια πολύ σπουδαία πρόκριση. Επιπλέον, αυτή ήρθε εκτός έδρας, μέσα στο γήπεδο της Ουντινέζε. Από το 2-1 του 68' στο 2-3 του 72'!

Το εισιτήριο για τους «16» του Coppa Italia πήραν άλλες δύο ομάδες. Η μεν Σπέτσια που επικράτησε 3-1 της Μπρέσια που απλά σκόραρε στις καθυστερήσεις το γκολ της «τιμής». Αλλά και η Πάρμα που νίκησε 1-0 την Μπάρι.

Σπέτσια - Μπρέσια 3-1

(20' Στρέλεκ, 55' Βέρδε, 86' Στρέλεκ - 90'+3 Μορέο)

Πάρμα - Μπάρι 1-0

(29' Μπενεντίτσακ)

Ουντινέζε - Μόντσα 2-3

(49', 68' Πέρες - 45' Βαλότι, 70' Μολίνα, 72' Πετάνια)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr