Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις του Λιονέλ Μέσι!

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 14:39

Η Βραζιλία και η Γαλλία αποτελούν τα φαβορί για την κατάκτηση του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου σύμφωνα με τον Αργεντινό σταρ!

 

Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις του Λιονέλ Μέσι!

Ο αρχηγός της Αργεντινής , Λιονέλ Μέσι , δήλωσε πως η κάτοχος του τίτλου, Γαλλία και η Βραζιλία είναι τα φαβορί για να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής, καθώς διαθέτουν ένα βασικό κορμό ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται μαζίγια μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Μέσι τόνισε πως Βραζιλία, Γερμανία , Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία θεωρούνται πάντα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, αλλά εκτιμά πως η παγκόσμια πρωταθλήτρια και η «σελεσάο» είναι οι δύο καλύτερες ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τελικό τουρνουά.

«Πάντα λέμε τις ίδιες μεγάλες ομάδες... αλλά, αν πρέπει να διαλέξω, η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Μέσι στο DIRECTV Sports.

«Έχουν την ίδια ομάδα παικτών για πολύ καιρό, δουλεύουν καλά. Η Γαλλία, εκτός από το τελευταίο Euro όπου αποκλείστηκε στους «16», διαθέτει εντυπωσιακούς παίκτες. Έχουν ξεκάθαρη ιδέα και τον ίδιο προπονητή. Η Βραζιλία είναι επίσης σταθερή αξία με τον Τίτε στον πάγκο».

Ο Μέσι δεν ανέφερε την Αργεντινή, η οποία είναι αήττητη σε 35 αγώνες, μεταξύ των φαβορί, παρόλο που η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κέρδισε το Κόπα Αμέρικα πέρυσι κερδίζοντας τη Βραζιλία στον τελικό.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Νοέμβριο στον τελευταίο της αγώνα προετοιμασίας πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου θα παίξει τον πρώτο αγώνα του Ομίλου Γ εναντίον της Σαουδικής Αραβίας στις 22 Νοεμβρίου. Μεξικό και Πολωνία είναι οι άλλες ομάδες του ομίλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr