Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά «πέταξε» έξω τον ΟΦΗ [vid]

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 20:07

Μία ακόμα ομάδα της Super League 2 απέκλεισε σύλλογο από τη μεγάλη κατηγορία, μετά τη νίκη 1-0 στο γήπεδο της Καισαριανής.

Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά «πέταξε» έξω τον ΟΦΗ [vid]

Η δεύτερη ημέρα με τα πολλά ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα μπορούσε να μην έχει έκπληξη. Αυτή τη φορά, στο… ρόλο της Καλαμάτας ήταν η Κηφισιά. Η ομάδα του Κρητικού προπονητή, Γιάννη Πετράκη, «τιμώρησε» τον ΟΦΗ. Νίκη 1-0 και πρόκριση της ομάδας των βορείων προαστίων κόντρα στους Ηρακλειώτες.

Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο με λιγοστές φάσεις. Μακρινά σουτ για τον ΟΦΗ που δεν προκάλεσαν προβλήματα στην εστία του Αναγνωστόπουλου. Η Κηφισιά είχε τη δική της καλή στιγμή στο 30' με τον Τετέι. Η αντίστοιχη του ΟΦΗ ήρθε στο 44' με τον Γκερέρο. Μια φάση, ωστόσο, ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους. Τελικά, στο 64', ο Τετέι βρήκε τον Νοικοκυράκη, εκείνος γύρισε για τον Κουιρουκίδης που πλάσαρε εύστοχα από κοντά (1-0).

Ο ΟΦΗ απείλησε μια ακόμη φορά, στο 67', με τον Γκερέρο. Το ίδιο και η Κηφισιά στο 76' με τον Καλλέργη να αστοχεί για το 2-0. Ο Καλλέργης άγγιξε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 85', αλλά ο Στέφενς αντέδρασε σωστά. Δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε του ματς. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0 και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας (86' Βαφέας), Πέιος, Να, Πρίτσας (77' Γκίνη), Τετέι, Κουιρουκίδης (75' Καλέργης)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης (67' Μπαλογιάννης), Βούρος, Γιαννούλης (35' Διαμαντής), Θοράρινσον (67' Τζου), Μεγιάδο (59' Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Στα άλλα ματς της Πέμπτης, ο Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε 4-0 τον Ιωνικό Ιωνίας. Ο Γκέκας σκόραρε δύο φορές στο πρώτο 15', ο Ελέζι πέτυχε το 0-3 στο 67' και ο Καρυοφύλλης διαμόρφωσε το τελικό 0-4 στο 90'+3. Νικητής με 2-0 ήταν και ο Άγιος Νικόλαος κόντρα στον Αλμυρό. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπαράτα (27' με πέναλτι) και Τσανάι (85'). Τέλος, στην Ελευσίνα ο Απόλλων Πόντου νίκησε 3-1 τον Πανελευσινιακό. Μετά το ισόπαλο 1-1 του ημιχρόνου (34' Μίσκος για τους γηπεδούχους - 18' Καλογέρης) ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Μπελεβώνη στο 55' και τον Αραβίδη στο 71'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr