Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έθεσε επίσημα εκτός ομάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 20:10

Μεγαλώνει το ρήγμα στις σχέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έθεσε επίσημα εκτός ομάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επίσημα γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τίθεται εκτός ομάδας και πλέον το ρίγμα μεγαλώνει.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από το γήπεδο πριν την λήξη του αγώμα με την Τότεναμ. Εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του προς τον Έρικ Τεν Χάαγκ επειδή δεν τον χρησιμοποίησε. Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει επίσημα θέση.

«Ο Κριστιάνο δεν θα είναι μέλος της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Όπως είναι γνωστό ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός στον αγώνα της Κυριακής (16/10) με την Τότεναμ (2-0), όπου έμεινε στον πάγκο, αποχώρησε ενοχλημένος για τα αποδυτήρια, μετά από την απόφαση του Έρικ τεν Χαγκ να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου και να βάλει στο ματς τους Έρικσεν και Ελάνγκα στο 87’, ενώ είχε σηκωθεί για προθέρμανση.

Ενώ όλοι υπέθεσαν ότι πήγε στα αποδυτήρια για να περιμένει τους υπόλοιπους όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας, δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν πως μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε γρήγορα από το «Ολντ Τράφορντ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr