Ποδόσφαιρο

Άνετη η ΑΕΚ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας [vids]

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 20:53

Η Ένωση με τα γκολ που πέτυχαν ο Κοσίδης στο 5' και ο Μάνταλος με πέναλτι στο 68', νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πέρασε στην 6η φάση της διοργάνωσης.

Άνετη η ΑΕΚ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας [vids]

Η δουλειά έγινε για την ΑΕΚ. Η Ένωση νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «Αγιά-Σοφιά» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Ο ΠΑΣ απείλησε στο 2' με τον Παμλίδη, αλλά στο 5' η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα. Ένα γρήγορο γκολ που αποδείχθηκε πολύ σημαντικό για την πορεία του ματς.

Δυνατό σουτ του Αραούχο, ο Πριόρ δεν έδιωξε καλά την μπάλα, ο Κοσίδης είχε άμεση αντίδραση, πήγε πρώτος στην μπάλα και πέτυχε το 1-0. Το πρώτο γκολ του νεαρού με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο Γάλλος γκολκίπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Ο Αθανασίου πήρε τη θέση του και στο 22' απέκρουσε την κεφαλιά του Μάνταλου. Ίδιοι πρωταγωνιστές στη φάση του 40', ίδιο και το αποτέλεσμα. Με το ημίχρονο να λήγει με την ΑΕΚ να προηγείται 1-0.

Ένα σουτ από τον Ροσέρο στο 65' που μπλόκαρε ο Στάνκοβιτς ήταν μια από τις λιγοστές φάσεις που απείλησαν τα Γιάννινα. Ωστόσο, στο 67' τελείωσαν όλα. Ανατροπή του Ελίασον από τον Καραχάλιο. Ο Διαμαντόπουλος καταλόγισε το πέναλτι, ο Μάνταλος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και σημείωσε το 2-0.

Η ΑΕΚ είχε μια ακόμα σημαντική στιγμή για τρίτο γκολ, στο 79'. Αλλά ο γκολκίπερ Αθανασίου έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Αραούχο.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (80' Ραντόνια), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γαλανόπουλος (75' Φράνσον), Μάνταλος, Ελίασον (72' Γκατσίνοβιτς), Αραούχο, Κοσίδης (72' Λιβάι Γκαρσία).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Πριόρ (19' Αθανασίου), Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Ριένστρα (76' Κιάκος), Λιάσος, Φοφανά (76' Μπαλάν), Μορέιρα (56' Ροσέρο), Παμλίδης (56' Λώλης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.