Ποδόσφαιρο

La Liga: «Μίλησαν» η Μπαρτσελόνα και οι έδρες [vids]

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 23:58

Οι «Blaugrana» έβγαλαν αντίδραση και νίκησαν 3-0 τη Βιγιαρεάλ από το πρώτο ημίχρονο. Τρίποντα για Αλμερία και Οσασούνα.

La Liga: «Μίλησαν» η Μπαρτσελόνα και οι έδρες [vids]

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα η Μπαρτσελόνα. Οι «Blaugrana» δέχθηκαν έντονη κριτική και ήταν σε πίεση, μετά την ήττα 3-1 στο «Santiago Bernabue» από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε, δε, προηγηθεί και η ισοπαλία 3-3 με την Ίντερ που τους είχε φέρει σε δυσχερή θέση. Ωστόσο, η ομάδα του Τσάβι «απάντησε» μέσα στο γήπεδο. Με εμφατικό τρόπο. Με τρία γκολ μέσα σε επτά λεπτά, νίκησε 3-0 -εύκολα- την Βιγιαρεάλ και είναι ξανά στο -3 από τους Μαδριλένους.

Δύο γκολ ο Λεβαντόφσκι, ένα ο Φάτι. Το κλίμα πανηγυρικό στη Βαρκελώνη, καθώς πριν τη σέντρα οι φίλοι της Μπαρτσελόνα αποθέωσαν τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Γκάβι και την Αλέσια Πουτέγιας για τη βραβεία που πήραν στην εκδήλωση της Χρυσής Μπάλας, την περασμένη Δευτέρα.

Στα άλλα δύο ματς, η Οσασούνα πήρε το ματς με την Εσπανιόλ και μαζί «ανάσα». Όπως και η Αλμερία, η οποία ωστόσο τα… χρειάστηκε κόντρα στην Τζιρόνα. Διότι από το 3-0 του 38', το ματς έγινε 3-2 στο 83' με τους φιλοξενούμενους να έχουν απωλέσει και πέναλτι στο 75' με τον Στουάνι!

Αλμερία - Τζιρόνα 3-2

(13' Λέο Μπαπτιστάο, 17' Ελ Μπιλάλ Τουρέ, 38' Εμπάρμπα - 47' Ρικέλμε, 83' πέν. Στουάνι)

Οσασούνα - Εσπανιόλ 1-0

(55' Μπούντιμιρ)

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ 3-0

(31', 35' Λεβαντόφσκι, 38' Φάτι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr