Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Η απίθανη πρόκριση της Σαμπντόρια [vids]

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 00:35

Από την… Κόλαση στον Παράδεισο η ομάδα της Γένοβας, 9-8 στα πέναλτι την Άσκολι! Στην παράταση η Κρεμονέζε, με συνδρομή Λυκογιάννη η Μπολόνια.

Κύπελλο Ιταλίας: Η απίθανη πρόκριση της Σαμπντόρια [vids]

Από του… Χάρου τα δόντια γλίτωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Σαμπντόρια στο Coppa Italia. Στο ματς με την Άσκολι βρέθηκε τέσσερις φορές με την πλάτη στον τοίχο. Αλλά ήταν «εφτάψυχη» η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στην αναμέτρηση του «Luigi Ferraris». Κι αυτό διότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην παράταση, στο 110' με 1-2. Αλλά ισοφάρισε στο 118'. Στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε.

Χαμένο το δεύτερο του Βιγιάρ! Χαμένο το τέταρτο του Καπούτο, ενώ πριν έχει απωλέσει πέναλτι και η Άσκολι. Με το σκορ 3-3 το τελευταίο πέναλτι της αρχικής πεντάδας για την Άσκολι το εκτέλεσε ο Καλιγκάρα, αλλά ο Κοντίνι το απέκρουσε! Έτσι η διαδικασία έφτασε στην 11η εκτέλεση για κάθε ομάδα. Ο τερματοφύλακας Κοντίνι της Σαμπντόρια ευστόχησε, ενώ στη συνέχεια απέκρουσε την εκτέλεση του συναδέλφου του Γκουάρνα. Με σκορ 9-8 στη διαδικασία η ομάδα της Γένοβας πέρασε στην επόμενη φάση.

Η Μπολόνια πέρασε με αυτογκόλ από την Κάλιαρι, σε μια φάση όπου ο Μπάμπης Λυκογιάννης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Όμπερτ και κατέληξε στα δίχτυα. Τέλος, τάσης… αυτοκτονίας είχε και η Κρεμονέζε. Στο 84' ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. «Έφαγε» δύο γκολ από τη Μόντενα σε δύο λεπτά. Αλλά στην παράταση «καθάρισε» με άλλα δύο τέρματα.

Kρεμονέζε - Μόντενα 4-2 παρ. (κ.α. 2-2)

(77' Οκρερέκε, 84' Αφένα-Γκιάν, 111', 120' Σερνικόλα - 89' πέν, 90' Ντιαό)

Σαμπντόρια - Άσκολι 11-10 πέν. (παρ. 2-2, κ.α. 1-1)

(10' Βέρε, 118' Καπούτο - 33' Κολόκολο, 110' Ντονάτι)

Μπολόνια - Κάλιαρι 1-0

(69' αυτ. Όμπερτ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr