Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Στίβεν Τζέραρντ από την Άστον Βίλα

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 11:45

Το απογοητευτικό ξεκίνημα στην Premier League έφερε το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών

Τέλος ο Στίβεν Τζέραρντ από την Άστον Βίλα

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η Άστον Βίλα καθώς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Στίβεν Τζέραρντ, Το ξεκίνημα στην Premier League είναι άσχημο και ο Τζέραρντ ήταν αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο.

Ο Αγγλος τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ομάδα του Μπέρμιγχαμ: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Στίβεν για τη σκληρή δουλειά και τη αφοσίωσή του και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον» ανέφερε ο εκπρόσωπος του συλλόγου. Τη φετινή σεζόν η Βίλα είχε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Ο Τζέραρντ είχε αναλάβει την Αστον Βίλα το Νοέμβριο του 2021 μετά την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει στην Ρέιντζερς, ενώ το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα είχε διάρκεια μέχρι το 2025. Συνολικά ήταν στον πάγκο της σε 40 παιχνίδια μετρώντας 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 19 ήττες. Για την αντικατάσταση του η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε επαφές με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές και προσπαθεί να πείσει τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η περίπτωση του είναι δύσκολη, αλλά η Αστον Βίλα θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr