Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Η προεπιλογή της Ολλανδίας

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 14:39

Την προεπιλογή των «οράνιε» για το επερχόμενο Μουντιάλ ανακοίνωσε ο τεχνικός Λουίς φαν Χααλ. 

Μουντιάλ 2022: Η προεπιλογή της Ολλανδίας

Απο 39 ποδοσφαιριστές αποτελεί η προεπιλογή της Εθνικής Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ανάμεσα τους βρίσκονται και οκτώ ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακόμα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα, με τον Χάβι Σίμονς να ξεχωρίζει καθώς ο 19χρονος μεσοεπιθετικός εντυπωσιάζει φέτος με την Αϊντχόφεν.

«Είναι μια μακρά λίστα και ειλικρινά δεν είναι αυτό το στυλ μου. Αλλά είναι γνωστό ότι οι παίκτες που θα επιλέξουμε για το τελικό ρόστερ τον επόμενο μήνα θα πρέπει να βρίσκονται αυτήν την προκαταρκτική λίστα. Επειδή κανείς δεν μπορεί να δει το μέλλον, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πιθανές αναποδιές… όπως τραυματισμοί» τόνισε ο πολύπειρος τεχνικός.

Ο φαν Χάαλ θα ανακοινώσει την τελική επιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Νοεμβρίου. Θα αποτελείται από τουλάχιστον 23 και μάξιμουμ 26 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Η Ολλανδία ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Σενεγάλη (21/11).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr