Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Στην προεπιλογή της Πολωνίας ο Σιμάνσκι

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 09:27

Ο μέσος της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι, βρίσκεται στην προεπιλογή της Πολωνίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η τελική επιλογή θα ξεκαθαρίσει στις αρχές Νοεμβρίου.

Μουντιάλ 2022: Στην προεπιλογή της Πολωνίας ο Σιμάνσκι

Παρότι ο εκλέκτορας των Πολωνών, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, δεν είχε καλέσει τον παίκτη στα ματς του Nations League κόντρα σε Ολλανδία και Ουαλία, τον έχει συμπεριλάβει κανονικά στην προεπιλογή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Μαζί του στην προεπιλογή βρίσκεται και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι που πλέον αγωνίζεται στην MLS με την φανέλα της Σάρλοτ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιμάνσκι είχε επανέλθει στην εθνική μετά τη μεταγραφή στην ΑΕΚ, ενώ είχε σκοράρει και ένα καθοριστικό γκολ απέναντι στην Αγγλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr