Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Η αποστολή με τον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 19:45

Με αρκετές απουσίες η ομάδα του Αγρινίου, καθώς την Παρασκευή τέθηκε εκτός και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Παναιτωλικός: Η αποστολή με τον Ολυμπιακό

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του αυριανού ματς (19:30) με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Διότι εκτός πλάνων του είναι αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Γεγονός που κάνει την αποστολή της ομάδας του, ακόμη πιο δύσκολη.

Εξάλλου, εδώ και ημέρες ήταν γνωστό πώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Καρέλη, αλλά και στους τραυματίες Νταγκό και Ανέστη. Ωστόσο μια ακόμα απουσία προστέθηκε στην «σκακιέρα» του Έλληνα τεχνικού. Αυτή έχει να κάνει με τον Μιχάλη Μπακάκη που δεν ήταν 100% καλά και έμεινε εκτός αποστολής. Όπως και ο νεαρός μέσος Ξενιτίδης.

Με αποτέλεσμα, ο προπονητής του Παναιτωλικού να πορευτεί με τους παίκτες που είναι καλά και μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Εντούτοις, το τελευταίο διήμερο είχε αρκετή συζήτηση. Μιας και έγινε προσπάθεια να «σβηστεί» από το μυαλό όλων ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από την Καλαμάτα.

Έτσι, στην αποστολή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» έχει 20 παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, αυτή αποτελείται από τους Αποστολάκη, Χουχούμη, Μλάντεν, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδη, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβό, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκη, Τσιγγάρα, Μαλή, Λιάβα και Κοντογιάννη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.