Ποδόσφαιρο

Βόλος: Η αποστολή με τον Ατρόμητο

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 20:27

Δύο σημαντικές απουσίες έχουν οι Βολιώτες για το ματς στο Περιστέρι. Εκτός είναι οι Μπατόκιο και Βίκτορ Φερνάντρες. Επιστρέφει ο Κλέιμαν.

Βόλος: Η αποστολή με τον Ατρόμητο

Συνέχεια στην εξαιρετική, φετινή του πορεία θέλει να δώσει ο Βόλος το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι (19:00). Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ένα δύσκολο ματς για την ομάδα της Μαγνησίας, που φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το πιο σημαντικό για τον Κώστα Μπράτσο, όμως, ήταν η εικόνα της ομάδας του στο ματς του κυπέλλου με τον Ιωνικό. Οι Βολιώτες δεν έβγαλαν το πόδι από το… γκάζι. Έπαιξαν ξανά ωραία μπάλα, νίκησαν 4-0 και συνεχίζουν στο θεσμό. Τώρα, όμως, πρέπει να ρίξουν ξανά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα καθώς τους περιμένει η εκτός έδρας αποστολή με την ομάδα του Κρις Κόουλμαν.

Το ευχάριστο για τον Κώστα Μπράτσο είναι πώς μετά τις… ανάσες που έδωσε στον Μπόρις Κλέιμαν, ο Ισραηλινός γκολκίπερ είναι ξανά στις επάλξεις. Θα είναι κάτω από τα γκολπόστ του Βόλου, αύριο το απόγευμα στο Περιστέρι. Ωστόσο, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κριστιάν Μπατόκιο και Βίκτορ Φερνάντεθ. Εντούτοις, ο φετινός Βόλος έχει τον τρόπο να καλύπτει τα κενά και να μην φαίνεται πώς λείπει κάποιος ποδοσφαιριστής.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο… Αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού του Βόλου είναι οι Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς και Κούτσιας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr