Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Η αποστολή με τον Βόλο

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 21:29

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του Περιστερίου θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος: Η αποστολή με τον Βόλο

Την Τετάρτη το απόγευμα ο εξαιρετικός Ατρόμητος πήγε στην Τρίπολη, νίκησε τον Αστέρα 3-1 και πέρασε στην επόμενη φάση (6) του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες μετά την πρόκριση, έχουν ως στόχο να επανέλθουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Εντούτοις, ο Κρις Κόουλμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χατζιησαΐα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή, στο ματς με την ΑΕΚ, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του. Έτσι, ο Ουαλός τεχνικός αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Άλλα προβλήματα, πάντως, δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Ατρομήτου.

Μετά το τέλος της προπόνηση της Παρασκευής, έγινε γνωστή και η προπόνηση. Με τον Κρις Κόουλμαν να έχει 22 παίκτες στη διάθεσή του. Στο πλάνο του προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, για το ματς με τον Βόλο βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον και Ροτάριου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr