Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: «Αυτοκτόνησε» ο Απόλλων [vids]

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 00:44

Έπαιξε με την… φωτιά και «κάηκε» ο πρωταθλητής Κύπρου. Άνετο τρίποντο για την Ανόρθωση.

ΚΥΠΡΟΣ: «Αυτοκτόνησε» ο Απόλλων [vids]

Άλλη μια απώλεια βαθμών για τον πρωταθλητή Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, δεχόμενη το γκολ στο 90'. Από ένα πέναλτι που σήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά του Απόλλωνα. Η ομάδα του Καταλά κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο.

Πολλές ευκαιρίες, αρκετές φάσεις, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ούτε στο 36' όταν ο Ντιγκινί έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Μολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός να ισορροπήσει και να περιορίσει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας της Λεμεσού.

Ο Απόλλων βρήκε τελικά γκολ στο 82' μετά τη σέντρα του Ογκεντά και την κεφαλιά του Πίττα (0-1). Ωστόσο το ματς στο «ΓΣΠ» είχε χιτσκοκικό φινάλε. Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Ντεσιρέ βρήκε στο χέρι του Χαράλαμπου Κυριάκου. Η παράδοση δόθηκε από το VAR, με τον διαιτητή Φωτίου να ενημερώνει τον Αργυρού. Ο Γκεριέ στο 90'+4 ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που «έτρεχε» το τελευταίο διάστημα. Μετά από 4 αγωνιστικές πήρε τη νίκη, 3-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Στο 24' άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Αντεντόν. Ο Χαρογιάν στο 58' με κεφαλιά, σημείωσε το 2-0. Η ομάδα του Τσίσκο Μουνιόθ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με μια ακόμα κεφαλιά, από τον Χρυσοστόμου στο 80'. Ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, την ομάδα της Αμμοχώστου για τη συνέχεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr