Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Η Μάιντζ «διέλυσε» την Κολωνία [vid]

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 00:50

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα του Μπο Σβένσον, νίκησε 5-0 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Bundesliga: Η Μάιντζ «διέλυσε» την Κολωνία [vid]

Εξαιρετική εμφάνιση, πέντε γκολ και πολύ ωραία μπάλα. Όλα αυτά τα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Μάιντζ, στο ματς με την Κολωνία. Το τελικό 5-0 με το οποίο νίκησε αποτυπώνει ξεκάθαρα τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όπως και την απόλυτη κυριαρχία που είχε η ομάδα του Μπο Σβένσον στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίς άνοιξε το σκορ στο ματς. Καθώς ο Ίνγκβαρτσεν με πέναλτι στο 11' πέτυχε το 1-0. Στο 28' ο Κίλιαν δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Έτσι, στο 35' ο Κορ πέτυχε το 2-0 και στο 40' ο Σταχ ανέβασε το σκορ στο 3-0. Με το αποτέλεσμα αυτό έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα. Στο 73' ήταν η σειρά το Μάρτιν να πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 4-0. Επιπλέον, το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 84'. Το γκολ του Ονισίβο με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 για την Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλα δύο γκολ που δεν μέτρησαν ορθά. Στο 60' για χέρι του Φουλτζίνι και στο 81' για οφσάιντ του Μπούρκαρντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr