Ποδόσφαιρο

Serie A: Έριξε 4άρα η Γιουβέντους [vid]

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 01:05

Οι «μπιανκονέρι» μετά από καιρό έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησαν 4-0 την Έμπολι στο Τορίνο.

Serie A: Έριξε 4άρα η Γιουβέντους [vid]

Σε τροχιά ανάκαμψης είναι η Γιουβέντους. Δεύτερη σερί νίκη για τους «μπιανκονέρι». Η ομάδα του Αλέγκρι μετά το 1-0, εκτός έδρας, στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο, επικράτησε 4-0 της Έμπολι. Φτάνοντας μετά από πολύ καιρό σε μια άνετη και ευρεία νίκη.

Το γκολ του Κεν στο 8' έκανε πιο εύκολη τη δουλειά για τη Γιουβέντους. Μια ακόμα καλή στιγμή με τον σκόρερ, στο 32', αλλά το 2-0 δεν ήρθε. Ο Σέζνι στο 34' είπε… όχι στον Ντέστρο, ενώ στο 36' ο ΜακΚένι απείλησε, αλλά ο Βικάριο έδιωξε. Χαμένη ευκαιρία λίγο πριν την ανάπαυλα για την Έμπολο με τον Πιάτσα.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι «μπιανκονέρι» ανέβασαν στροφές. Στο 56' η ασίστ του Κουαδράδο και η κεφαλιά του ΜακΚένι έφεραν το 2-0. Επιπλέον, στο 82' ο Κουαδράδο δημιούργησε ξανά, για να πετύχει ο Ραμπιό με κεφαλιά το 3-0. Ο Γάλλος μέσος στις καθυστερήσεις (90'+4) πέτυχε το δεύτερό του γκολ για το τελικό 4-0 της Γιουβέντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr