Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Γκολ και θέαμα από την Παρί [vid]

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 01:18

Την δέκατή της νίκη σε 12 αγωνιστικές πανηγύρισε η αήττητη πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά το 3-0 επί της Αζαξιό στην Κορσική.

Ligue 1: Γκολ και θέαμα από την Παρί [vid]

Ο δρόμος για ένα ακόμα πρωτάθλημα είναι ορθάνοικτός για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Γκαλτιέ νίκησε 3-0 την Αζαξιό στην Κορσική και ξέφυγε 6 βαθμούς από τη δεύτερη Λοριάν.

Το ματς ήταν παράσταση από δύο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Λιονέλ Μέσι. Καθώς το επιστέγασμα της συνεργασίας τους ήταν τα τρία γκολ που πέτυχαν οι Παριζιάνοι στο «Stade Francois Coty».

Το πρώτο γκολ των πρωταθλητών ήρθε στο 24'. Κάθετη πάσα του Μέσι, ο Εμπαπέ σε θέση βολής και εύκολα το 0-1. Στο 78' οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η συνεργασία του Γάλλου με τον Αργεντινό είχε ως αποτέλεσμα να «κρύψουν» την μπάλα και τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής να μπαίνει με την μπάλα στα… δίχτυα, καθώς πέρασε και τον γκολκίπερ της Αζαξιό (0-2). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μέσι έγινε ξανά δημιουργός, ο Εμπαπέ σκόρερ και το τελικό 0-3 ήταν γεγονός.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε τις 10 νίκες σε 12 αγωνιστικές και τους 32 βαθμούς. Είναι στο +6 από τη δεύτερη Λοριάν (26β.). η οποία ωστόσο έχει ματς λιγότερο. Την Κυριακή (16:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τρουά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr