Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Τρίποντα για Μπάγερν, Φράιμπουργκ, Ντόρτμουντ [vids]

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 18:46

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε 2-0 της Βέρντερ, ενώ με το ίδιο σκορ οι πρωταθλητές νίκησαν την Χοφενχάιμ. Πεντάρα της Μπορούσια στη Στουτγκάρδη.

Bundesliga: Τρίποντα για Μπάγερν, Φράιμπουργκ, Ντόρτμουντ [vids]

Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους και πέτυχαν νίκες στα σαββατιάτικα ματς της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga. Πιο συγκεκριμένα, οι Μπάγερν Μονάχου, Φράιμπουργκ και Ντόρτμουντ πήραν τους τρεις βαθμούς και συνθέτουν την «εικόνα» της πρώτης τετράδας. Επιπλέον, πλησίασαν την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου που αγωνίζεται αύριο κόντρα στην Μπόχουμ, εκτός έδρας.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, η Φράιμπουργκ νίκησε 2-0 την Βέρντερ Βρέμης. Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Καθώς η ομάδα της Βρέμης έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 14', μετά την αποβολή του Φριντλ. Αντίθετα, περισσότερο η Ντόρτμουντ και λιγότερο η Μπάγερν «καθάρισαν» εύκολα τα ματς με την Στουτγκάρδη και την Χοφενχάιμ, αντίστοιχα.

Η ματσάρα πάντως έγινε στη Βαυαρία. Η Άουγκσμπουργκ λίγο μετά τη μια ώρα αγώνα στο ματς προηγήθηκε 3-1. Όμως η αποβολή του Ιάγκο που δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα δίλεπτο, άλλαξε εντελώς την εικόνα του ματς. Η Λειψία δεν το παράτησε. Έτσι, η ομάδα του Μάρκο Ρόσε με δύο γκολ στο φινάλε πήρε τον πόντο με το «χορταστικό» 3-3. Ισοπαλία με ανατροπές και στο Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ, με τους «λύκους» να συνεχίζουν την καλή παράδοση κόντρα στη Μπάγερ.

Άουγκσμπουργκ - Λειψία 3-3

(34' πέν. Μπερίσα, 51' Ντεμίροβιτς, 64' Βάργκας - 73' Σίλβα, 89' Ενκουκού, 90' Νοβόα Ράμος)

Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 2-2

(17' Ντιαμπί, 76' Φρίμπονγκ - 28' αυτ. Άντριχ, 53' πέν. Άρνολντ)

Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 5-0

(2' Μπέλιγχαμ, 13' Σούλε, 44' Ρέινα, 53' Μπέλιγχαμ, 72' Μουκόκο)

Φράιμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 2-0

(56' Κούμπλερ, 80' πέν. Γκρίφο)

Χοφενχάιμ - Μπάγερν Μονάχου 0-2

(18' Μουσιάλα, 38' Τσούπο-Μοτίνγκ)

Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3

(72' Τουράμ - 6' Λίντστρομ, 29' Ντίνα Εμπίμπε, 45' Λίντστρομ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr