Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σοκ με Αϊτόρ, χάνει όλη τη σεζόν (vid)

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 11:00

Πλήγμα στους πράσινους που χάνουν τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Σοκ με Αϊτόρ, χάνει όλη τη σεζόν (vid)

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν αναφορικά με τον τραυματισμό του Αϊτόρ στο αριστερό γόνατο. Η ζημιά είναι σοβαρή και ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον Ισπανό εξτρέμ για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός εξτρέμ μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Άρη για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Με το σκορ στο 0-0 ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να τον ρίξει στην μάχη. Βέβαια δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα επειδή ταλαιπωρήθηκε από έναν μυϊκό τραυματισμό. Που έβγαλε στην αναμέτρηση με την Λαμία που προηγήθηκε.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο λεπτά που ο 26χρονος άσος ήταν στο χορτάρι, στο ματς με τον Άρη και του γύρισε το γόνατο. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Κατάλαβε και ο ίδιος πως κάτι σοβαρό έγινε. Το ιατρικό επιτελείο ζήτησε άμεσα αλλαγή.

Ο Αϊτόρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση. Αρχικά φάνηκε πως πειράχθηκε ο χιαστός στο αριστερό γόνατο. Και το πρωί της Δευτέρας φάνηκε πως είναι ακόμα πιο σοβαρό. Η διάγνωση αναφέρει πως ο Αϊτόρ υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για έξι μήνες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.