Ποδόσφαιρο

Μπόκα Τζούνιορς: Πρωταθλήτρια Αργεντινής χάρη στη Ρίβερ!

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 12:30

Η Μπόκα Τζούνιορς πανηγύρισε το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στη δραματική τελευταία αγωνιστική, χάρη σε ανατροπή που πέτυχε η μεγάλη αντίπαλός της, Ρίβερ Πλέιτ στο φινάλε κόντρα στη 2η της κατάταξης, Ρασίνγκ!

Μπόκα Τζούνιορς: Πρωταθλήτρια Αργεντινής χάρη στη Ρίβερ!

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν τη τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με τη Μπόκα να καρδιοχτυπά, αλλά τελικά να βγαίνει νικήτρια σε αυτόν τον μαραθώνιο.

Η Μπόκα Τζούνιορς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αργεντινής για 35η φορά στην ιστορία της και το οφείλει στους Μιλιονάριος, οι οποίοι έφυγαν νικητές με ανατροπή στο φινάλε επί της 2ης στην κατάταξη, Ρασίνγκ (1-2). Την ίδια ώρα η Μπόκα δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ιντεπεντιέντε αφού κόλλησε στο 2-2.

Και τα δύο παιχνίδια τα είχαν όλα! Ένταση, πάθος, χαμένες ευκαιρίες, μεγάλες φάσεις και φυσικά γκολ και μπόλικο σασπένς!

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 2-2

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 1-2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr