Ποδόσφαιρο

Ιωνικός: Τέλος ο Βαλεριάνος [vid]

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 21:38

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο αριστερό μπακ.

Ιωνικός: Τέλος ο Βαλεριάνος [vid]

Παρελθόν από τον Ιωνικό αποτελεί ο Γιώργος Βαλεριάνος! Μια ημέρα μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο οποίο ο έμπειρος αριστερός μπακ υπέπεσε σε δύο πέναλτι. Αυτά με τα οποία η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να γυρίσει το ματς και από το 2-0 που ήταν πίσω στο σκορ, να πάρει τον βαθμό στη Νεάπολη με 2-2.

Ωστόσο, αν και το timing θα μπορούσε να δημιουργήσει συνειρμούς για την απόφαση της διοίκησης του Ιωνικού, οι άνθρωποι των Νικαιωτών ξεκαθάρισαν πώς δεν είχε καμία σχέση η απόφασή τους με το χθεσινό ματς. Σχολιάζοντας ότι η συγκεκριμένη λύση συμβολαίου έγινε λόγω θεμάτων σχετικά με τη συμπεριφορά του παίκτη.

Το επίσημο του «διαζυγίου»

Με την ομάδα της Νίκαιας, στην ανακοίνωσή της, να αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαλεριάνο. Η οικογένεια του Ιωνικού θέλει να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα αυτό τον ενάμιση χρόνο και του εύχεται καλή συνέχεια, με υγεία, στην καριέρα του».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr