Ποδόσφαιρο

Ο Νιόπλιας έφυγε, ο ΟΦΗ δεν άλλαξε... [vids]

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 22:02

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Λαμία. Παρά την αποχώρηση του Νιόπλια, οι Κρητικοί δεν αξιοποίησαν ξανά την έδρα τους.

Ο Νιόπλιας έφυγε, ο ΟΦΗ δεν άλλαξε... [vids]

Στο πρώτο ματς του ΟΦΗ με τον Νίκο Νιόπλια να αποτελεί παρελθόν και τον Βάλντας Νταμπράουσκας στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» να παρακολουθεί, οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το ματς με τη Λαμία έληξε ισόπαλο 0-0.

Ωστόσο, αν υπάρχει μια ομάδα που θα πρέπει να αισθάνεται «αδικημένη» από το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα. Αλλά έπεσε πάνω στον γκολκίπερ Χρήστο Μανδά, που έκανε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις. Δοκάρι ο ΟΦΗ με τον Ντουρμισάι στο 72'.

Το ματς ήταν από την αρχή ανοικτό. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ανήκε στον ΟΦΗ. Αλλά στο 12', μετά το κόρνερ του Τοράρινσον, ο Περέα αστόχησε από κοντά με κεφαλιά! Στο 18' ο Νούνιες βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, απέναντι από τον Μανδά, αλλά υπό την πίεση του Βούρου αστόχησε. Ορισμένα σουτ από τις δύο πλευρές, αλλά καμία κλασική ευκαιρία ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου που έληξε ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός άνοιξε. Στο 49' ο Μανούσος απείλησε με τον Μανδά να διώχνει με δυσκολία. Μια ακόμα «μονομαχία» του γκολκίπερ του ΟΦΗ και του επιθετικού της Λαμίας, στο 56', με νικητή ξανά τον πρώτο! Στο 57' ο Μανδάς πραγματοποίησε μια ακόμα επέμβαση σε μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι. Η «απάντηση» των Κρητικών ήρθε στο 72' με το φαλτσαριστό σουτ του Ντουρμισάι που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο ακόμα σημαντικές στιγμές για την ομάδα της Λαμίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο 78' ο Γιακουμάκης δεν βρήκε στόχο από πλάγια θέση. Επιπλέον, στο 89' ο Νούνιες βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, αλλά ο Βούρος πρόλαβε και τον έκοψε λίγο πριν κάνει το σουτ! Με το ματς να λήγει ισόπαλο 0-0.

ΟΦΗ (Πέδρο Καραβέλα): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον (68' Μπαλογιάννης), Περέα, Μεγιάδο (73' Στάικος), Τοράλ (85' Θεοδοσουλάκης), Τζου (85' Μπιφουμά), Γκερέρο, Ντουρμισάι (85' Ντιουσέ).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (76' Γιακουμάκης), Τσιλούλης (66' Ασκόφσκι), Ντε Βινσέντι (66' Σλίβκα), Νούνιες, Μανούσος (84' Ρόμανιτς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr