Ποδόσφαιρο

Serie A: Νίκη «ανάσα» για την Σαμπντόρια [vids]

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 23:38

Πρώτο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, 1-0 την Κρεμονέζε.

Serie A: Νίκη «ανάσα» για την Σαμπντόρια [vids]

Μεγάλη νίκη, την πρώτη της φετινή στη Serie A, πέτυχε η Σαμπντόρια για την 11η αγωνιστική. Επικράτησε 1-0 στην έδρα της Κρεμονέζε. Με τον Κόλεϊ να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ για την ομάδα της Γένοβας, 12 λεπτά πριν το φινάλε.

Η Κρεμονέζε άρχισε δυνατά το ματς. Στο 7' είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Καθώς κέρδισε πέναλτι. Ωστόσο, ο Ντεσέρς που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε. Πιο συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Αουντέρο από την «άσπρη βούλα» που έκανε την απόκρουση του ματς. Σταδιακά, η Κρεμονέζε κατάφερε να ισορροπήσει το ματς. Στο 36' απείλησε με το σουτ του Πουσέτο, αλλά ο Καρνεσέκι ήταν στη σωστή θέση. Μια ακόμα εξαιρετική επέμβαση από τον Αουντέρο, στην κεφαλιά του Σερνίκολα στο 40'.

Νέα ευκαιρία για την Κρεμονέζε στο 50' με πρωταγωνιστή ξανά τον Ντεσέρς. Η «απάντηση» για την ομάδα της Γένοβας ήρθε στο 62' με τον Γκαμπιαντίνι, όμως ο Καρνεσέκι αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο και διατήρησε την εστία του αλώβητη. Τελικά, η Σαμπντόρια έφτασε στο γκολ. Στο 78' ο Γκαμπιαντίνι πάσαρε στον Κόλεϊ που πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το 0-1.

Η Σασουόλο πέτυχε σημαντική νίκη με ανατροπή, στο ματς με τη Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια. Μιας και στο 2' ο Κετσερίνι με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αρκετά νωρίς. Πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά στο ματς, το έφεραν στα ίσα. Στο 32' με ατομική ενέργεια του Λοριέν πέτυχαν το 1-1. Η Βερόνα σκόραρε στο 41' αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος η Σασουόλο συνέχισε να επιτίθεται.

Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο 55' με τον Φρατέσι. Ο Τόλιαν στο 64' σημάδεψε το δεξί δοκάρι και δεν πανηγύρισε το 2-1. Αντίδραση από τη Βερόνα στο 69' με τον Φαραόνι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Τελικά στο 74' ολοκληρώθηκε η ανατροπή της Σασουόλο. Η συνεργασία Τραορέ και Φρατέσι έφερε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και το 2-1. Ο Πιναμόντι στο 88' άγγιξε και το 3-1, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr