Ποδόσφαιρο

Premier League: Φύλαγε τις... σφυριές για το τέλος [vid]

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 23:59

Με γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και του 90λεπτου, η Γουέστ Χαμ νίκησε 2-0 την Μπόρνμουθ.

Premier League: Φύλαγε τις... σφυριές για το τέλος [vid]

Επιστροφή στις νίκες για τη Γουέστ Χαμ. Μετά από δύο ματς χωρίς τρίποντα, τα «σφυριά» επικράτησαν 2-0 της Μπόρμουθ και είναι στη μέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν καλύτερα, αλλά σκόραρε στο φινάλε του πρώτου και του δεύτερο 45λεπτου.

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και είχαν τον έλεγχο. Στο 7' η πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Μπενραχμά, ενώ στο 11' μια ακόμη καλή στιγμή με τον Σούτσεκ! Στο 34' ο Ζουμά απείλησε, αλλά δεν ήταν καλό το τελείωμά του. Μια ευκαιρία για την Μπόρνμουθ με τον Σολάνκε στο 38', όμως ο Φαμπιάνσκι μπλόκαρε εύκολα. Εντούτοις, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Σούτσεκ έδωσε την ασίστ και ο Ζουμά με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η Γουέστ Χαμ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 52' μια ακόμα φάση με πρωταγωνιστή τον Μπενραχμά. Αλλά και πάλι η κατάληξη ήταν ίδια, δηλαδή το σουτ πέρασε εκτός στόχου. Η Μπόρνμουθ είχε μια καλή στιγμή στο 85' με την κεφαλιά του Άντονι, αλλά ο Φαμπιάνσκι ήταν στην κατάλληλη θέση και μπλόκαρε.

Στο 89' υπήρξε χέρι από τον Ζεμούρα της Μπόρνμουθ, μέσα στην περιοχή του Νέτο. Μετά από έλεγχο της φάσης με το VAR το πέναλτι καταλογίστηκε. Ο Μπενραχμά το εκτέλεσε εύστοχα στο 90'+2 και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr