Ποδόσφαιρο

La Liga: Χωρίς νικητή στο «Balaídos» [vid]

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 00:22

Ισοπαλία 1-1 στο Βίγκο ανάμεσα σε Θέλτα και Χετάφε, στο φινάλε της 11ης αγωνιστικής.

La Liga: Χωρίς νικητή στο «Balaídos» [vid]

Τρεις ήττες σε τρία ματς μετρούσε η Θέλτα. Όμως το βράδυ της Δευτέρας έβαλε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί που είχε. Όχι με νίκη, αλλά με ισοπαλία. Στο φινάλε του ματς με τη Χετάφε, στο Βίγκο, ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε το βαθμό.

Ένα ματς που ήταν λίγο περίεργο. Είναι γεγονός πώς η ομάδα του Βίγκο ήταν καλύτερη από την αρχή ως το φινάλε του ματς. Ωστόσο στο 43' η Χετάφε κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Ουνάι (0-1). Η πίεση των γηπεδούχων όλο και αυξάνονταν με την πάροδο του χρόνου.

Τελικά η πρωτοβουλία των κινήσεων που είχε η Θέλτα απέδωσε στο φινάλε. Στο 89' ήρθε το 1-1 με τον Ιάγκο Άσπας δημιουργό και τον Αϊντό σκόρερ. Ένα γκολ που ελέγχθηκε από το VAR πριν κατακυρωθεί και διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr