Ποδόσφαιρο

Άστον Βίλα: Τα ηνία στον Ουνάι Έμερι [vid]

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 00:50

Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί τον νέο προπονητή των «χωριατών» και διάδοχο του Στίβεν Τζέραρντ.

Άστον Βίλα: Τα ηνία στον Ουνάι Έμερι [vid]

Νέος προπονητής της αγγλικής ομάδας είναι ο Ουνάι Έμερι. Το βράδυ της Δευτέρας η Άστον Βίλα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή. Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτού του deal, οι «χωριάτες» θα καταβάλουν στη Βιγιαρεάλ το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Διότι αυτό ήταν το ποσό της ρήτρας που είχε το συμβόλαιο του Έμερι με το «κίτρινο υποβρύχιο».

Με τον 51χρονο προπονητή να έχει πετύχει πολλά με την Βιγιαρεάλ, αφήνει την ισπανική ομάδα για να επιστρέψει στα γήπεδα της Premier League. Με την οποία κατέκτησε το Europa League. Επίσης, την οδήγησε ως τα ημιτελικά του Champions League.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησαν για μερικά 24ωρα, πριν δώσουν τα… χέρια και ανακοινωθεί το deal. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το αγγλικό σωματείο, ο Έμερι θα πιάσει δουλειά -επίσημα- από την 1η Νοεμβρίου. Καθώς θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να ρυθμίσει τα διαδικαστικά θέματα. Τόσο σε ό,τι αφορά την αποχώρησή του από το «κίτρινο υποβρύχιο» όσο και στις διαδικασίες για την μετακόμιση στην Αγγλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr